Een revolutie in het werven van personeel

Hoeveel geld, tijd en energie heb je al besteed aan dure wervingsbureau's, recruiters, jobboards of advertenties in de krant? Hoeveel frustraties heeft dit al opgeleverd als werkgever? Veel bedrijven maken nog geen gebruik van de data die Social Media platformen beschikbaar stellen voor marketeers om hun doelgroep te bereiken  waardoor ze veel te veel betalen om personeel te werven en enorme kansen laten liggen.

Hoe wij te werk gaan:

1. Copywriting

Een gouden pen is een gouden vacature. Daarom werken wij met de beste copywriters die jouw vacature op een creatieve en aantrekkelijke manier beschrijven. Door jouw eigen specificaties die in de vacature worden verwerkt, wordt de doelgroep nog beter getarget en verleidt. 

2. Designs

Opvallend en aantrekkelijk. Ons design speciaal voor jou! Het ontwerp wordt gestyled door inspiratie van jouw eigen huisstijl en daar wordt een passend en vooral een waanzinnig design van foto en of video van gemaakt. 

3. Sollicitatie funnel

De drempel om te solliciteren wordt weggenomen door de funnel. Geen cv’s en motivatiebrieven meer, want dat is verleden tijd. Geautomatiseerde sollictatie funnels zorgen ervoor dat vanuit de advertentie kandidaten direct een sollicitatieformulier krijgen te zien waarin ze, na het bekijken van de online vacature, hun gegevens kunnen achterlaten. Dit concept zorgt voor maar liefst 80% meer sollicitanten.

Recruitment marketing

4. Passieve kandidaten

‘De speld in de hooiberg vinden’, dat is wat we hiermee bereiken. 80% van ons bereik is passief werkzoekend. Vaak weten ze nog niet eens dat ze zelf op zoek zijn, totdat ze getriggerd worden door de advertentie. Niet alleen meer de focus op de actieve kandidaten, maar juist op passieve kandidaten.

5. Datagedreven

Jouw kennis gebruiken we voor het functieprofiel. Onze ervaring en expertise op het gebied van Online Marketing mengen we daarbij en dat zorgt voor een kwalitatief goedlopende campagne. Via SocialMedia zijn wij in staat om gericht te targeten op de juiste doelgroep voor jouw vacature. Onze kritische analytische blik zorgt voor de beste resultaten.

6. Campagnes optimaliseren

Bijna iedere vacature heeft een andere doelgroep. Daarom testen wij verschillende creatieve advertenties en doelgroepen, en analyseren we het gedrag van de bezoekers en optimaliseren we de campagne elke 48 uur. Zo zorgen wij ervoor dat de campagnes exponentieel beter zullen presenteren.

7. Sollicitanten overzicht

Als de advertenties online staan ontvang je van ons een overzicht waarin elke dag alle sollicitanten worden geüpload zodat je alleen nog maar met de door jou geselecteerde sollicitanten contact hoeft op te nemen.

Job Marketing Service 2/3 weken

  • 3 advertentie teksten geschreven door een professionele copywriter 
  • 3 vacature advertentie designs
  • Landingspagina volledig in lijn met branding
  • Sollicitatie formulier
  • Beheren en optimaliseren van de campagne
  • Sollicitanten overzicht
  • 1 persoonlijke accountmanager

Feedback van onze klanten

null

null

null

null          null

Resultaten uit ons advertentie beheer

Goedkoop personeel werven

null

Goedkoop personeel werven      null

Nog vragen? Plan een gratis strategie gesprek in