Over Socialvacature

Socialvacature: Pionierend in de online revolutie van arbeidsbemiddeling sinds 2018. Van het eenvoudig promoten van vacatures op sociale media tot een van de meest innovatieve personeelswervingsoplossingen voor bedrijven in 2023. Vaak is het niet zozeer dat er geen geschikte kandidaten beschikbaar zijn, maar dat bedrijven simpelweg niet weten hoe ze hen moeten bereiken. Social Media biedt dé manier om dit te doen. Dankzij de uitgebreide database van Social Media kan Socialvacature elke doelgroep, hoe specifiek ook, bereiken tot op de kilometer nauwkeurig.

Bovendien hanteren we geen traditionele cv's en motivatiebrieven meer, maar maken we gebruik van sollicitatiefunnels. In deze moderne tijd moeten we het solliciteren zo eenvoudig mogelijk maken. Dit concept leidt tot maar liefst 80% meer sollicitanten. Socialvacature heeft met dit baanbrekende concept nationale bekendheid verworven, heeft meer dan 350+ bedrijven succesvol ondersteund en meer dan 150+ ondernemers opgeleid om dit concept zelf toe te passen.

Bij Socialvacature gaan we vooruit en veranderen we de spelregels in de wereld van personeelswerving."

Job marketing academy

Naast het leveren van onze succesvolle job marketing service aan bedrijven, bieden wij ook ondernemers en bedrijven de kans om zelf de kracht van Socialvacature te ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de nieuwe standaard wordt voor het werven van personeel. Hoewel we niet in staat zijn om alle bedrijven wereldwijd te bedienen met onze diensten, hebben we in het begin van 2022 besloten om onze kennis van het Socialvacature-model te delen - en met groot succes.

We hebben meer dan 150+ ondernemers opgeleid in het concept van Socialvacature, waardoor we de nummer 1 job marketing community zijn geworden in Nederland en België. Dit heeft ons in staat gesteld om onze impact te vergroten en een bredere groep ondernemers te helpen bij het optimaliseren van hun personeelswerving. We zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen en op het feit dat steeds meer bedrijven profiteren van het Socialvacature-concept.

Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van succesvolle ondernemers en ontdek zelf de voordelen van het Socialvacature-model. Samen zullen we de wereld van personeelswerving veranderen en nieuwe hoogten bereiken.