"Hoe jij zelf de job marketing methode toe kunt passen en op een gebruiksvriendelijke manier de geschikte kandidaten kan werven"

"De #1 job marketing opleiding van Nederland & België"

"Hoe jij zelf de job marketing methode toe kunt passen en op een gebruiksvriendelijke manier de geschikte kandidaten kan werven"

"De #1 job marketing opleiding van Nederland & België"

Ook bekend van:

null

Job marketing academy 2.0

Leer hoe jij zelf de job marketing methode van Socialvacature kunt toepassen binnen jouw organisatie.


  • Alles over de job marketing methode (8 modules, 30 lessen)
  • Sollicitatie funnel advanced (3 modules, 18 lessen)
  • Linkedin recruiter (2 modules, 4 lessen)
  • CV's inkopen (2 modules, 3 lessen)
  • 2 keer per week groepscoaching
  • Discord community

Ontdek de online leeromgeving

4+ jaar

Expert in job marketing

350+

Bedrijven geholpen

150+

Job marketeers opgeleid

Wat anderen zeggen over de Job marketing academy:

null

null

null

null

null

Over de Job marketing academy

Naast het leveren van onze succesvolle job marketing service aan bedrijven, bieden wij ook ondernemers en bedrijven de kans om zelf de kracht van Socialvacature te ervaren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de nieuwe standaard wordt voor het werven van personeel. Hoewel we niet in staat zijn om alle bedrijven wereldwijd te bedienen met onze diensten, hebben we in het begin van 2022 besloten om onze kennis van het Socialvacature-model te delen - en met groot succes.

We hebben meer dan 180+ ondernemers opgeleid in het concept van Socialvacature, waardoor we de nummer 1 job marketing community zijn geworden in Nederland en België. Dit heeft ons in staat gesteld om onze impact te vergroten en een bredere groep ondernemers te helpen bij het optimaliseren van hun personeelswerving. We zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen en op het feit dat steeds meer bedrijven profiteren van het Socialvacature-concept.


Latent werkzoekenden

Maar 11% van de gehele beroepsbevolking is actief op zoek naar een nieuwe baan. Deze doelgroep bereik je dan ook via job boards zoals Indeed etc. Echter, door je alleen op deze jobboards te focussen, mis je eigenlijk 89% van de gehele beroepsbevolking, en dat is enorm zonde. Veel mensen zijn niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar wanneer ze iets tegenkomen in hun tijdlijn met een beter aanbod, staan ze hier wel voor open. Dit is de doelgroep waar wij ons op richten met Socialvacature.

Solliciteren zonder CV

Wanneer iemand aan het scrollen is door zijn tijdlijn en diegene de vacature tegenkomt, heeft hij vaak geen up-to-date CV bij de hand. Dit zorgt er vaak voor dat mensen niet solliciteren. Wij hebben hier een oplossing voor bedacht: sollicitatie-funnels. In de sollicitatiefunnel kunnen kandidaten gemakkelijk binnen één minuut solliciteren, maar kunnen we ze toch filteren op de harde vereisten, waardoor aan het einde van de funnel alleen de geschikte kandidaten overblijven. Wanneer het eerste contact gelegd is, vragen we de kandidaat in een later stadium op geautomatiseerde wijze, indien nodig, alsnog om een CV.

RESULTATEN DIE MET DEZE METHODE BEHAALD ZIJN:

null

null

null

null

Benieuwd hoe job marketing voor jou kan werken?